Om Servage

Tillid og stabilitet siden 1998

Tak for din interesse for vores virksomhed. Vi er altid glade når besøgende eller kunder ønsker at vide mere om vores virksomhed.

Vores baggrund

I 1998 grundlagt under et andet navn, Servage Hosting er en etableret, økonomisk uafhængig og erfahren virksomhed i hosting branchen. For tiden hoster vi 131888 hjemmesider og har selvfølgelig stadigvæk rigeligt plads til din egen hjemmeside.

Vores nye navn sættes sammen af ordene "Serve" (engl. tjæne) og "Age" (engl. alder), som tilsammen giver vores stolte navn. Målet er at hjælpe vores kunder og sørge for at vores systemer altid er på den nyeste stand.

Den perfekte web hosting platform

Servage er den næste generations hosting-platform og er den teknisk mest avancerede og pålidelige overflade der findes den dag idag. Sammenlignet med traditionelle overflader , er vores cluster overflade en revolution på den måde web-hosting fungerer.
Downtime erså godt som udluget, da alle systemer er redundante. I tilfælde af at en server skulle svigte, bliver serveren automatisk erstattet af andre server. Læs mere om denne spændende teknologi her.

Kundetilfredshed

Cluster pålidelighed, hastighed og kundeservice er centrale punkter i vores virksomhed. Kundeservice sættes højest i vores virksomhed, og enhver medarbejder bliver uddannet til at yde en bedst mulig service. ti. Vi er klar over, at tilfredse kunder er det vigtigste for at sikre succes på hosting marked på lang sigt.
Enhver kunde behandles med respekt og vores personale står døgnet rund til rådighed - med kun et klik!

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)