Principper

Hvad vores virksomhed står for

Etik og lovgivning

Det er vores politik at være i overensstemmelse med lovgivning og reguleringer for vores virksomheds operationer i alle områder vi opererer i. Vi forventer at vores medarbejdere opfører og præsenterer dem selv etisk korrekt, ærligt, retfærdigt og respektfuldt i alle henseender arbejdende for Servage. I denne konstant ændrende verden tilpasser vores afdelinger sig løbende aktuelle forandringer.

Helbred, sikkerhed og miljø

Vi lægger stor vægt på holdbarhed, og tænker altid på dagen i morgen, ved de beslutninger vi træffer i dag. Det betyder i praksis at vi altid har de mennesker som arbejder i og omkring vores virksomhed for øje, med henblik på at tilbyde dem de bedste mulige arbejdsbetingelser. Det betyder ligeledes at miljøtænkning er en prioritet. Ingen beslutningsprocesser hos Servage er ikke omfattet af dette fokus på helbred, sikkerhed og miljø.

Kommunikationspolitik

Vi mener at en åben kommunikationspolitik er vigtig for at skabe gensidig tillid. Derfor har vi klare retningslinier omkring hvordan vi kan holde vores kunder, investorer og medarbejdere informeret bedst muligt om omkring vores aktiviteter.

Velgørenhed

Vi understøtter en række internationale og nogle udvalgte nationale/lokale velgørenhedsformål.

Politisk understøttelse

Vi donerer dog aldrig til politiske partier, for at undgå interessekonflikter.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)