Hvorfor os?

Grundene for at du burde vælge Servage Hosting

For forretningsdrivende er hjemmesiden basen og det første indtryk for potentielle nye kunder, kommunikationen med partnere og ofte omdrejningspunkt for køb og salg. For den private er det ofte et fristed eller informationsportal for familie, venner, bekendte eller andre interesserede. I alle tilfælde gælder at hjemmesider er vigtige for dem som driver dem. Vi hos Servage er helt klare over dette og vores hosting løsning leverer netop det der forventes: Et webhotel der kører perfekt hele tiden.
01

Udmærket Hosting

Vi er stolte over at have fået mange positive anmeldelser, og endda vundet en række af hosting industriens udmærkelser. Af kendte IT blades og portalers redaktører og læsere hører vi kontinuerligt udsagn som "Best in Test", "Outstanding", "Editors Choice" and "Best Overall Webhost".
02

Bedste Support

Support arbejder døgnet rundt, hver dag i året, for at levere den kundeservice som vores kunder forventer. Når du har brug for hjælp, vil der altid være venlig assistance, som hurtigt besvarer dine spørgsmål og løser dine problemer. Enhver henvendelse der sendes via vores Support Ticket System har garanteret en hurtig responstid, som gennemsnitligt er på 20 minutter.
03

Teknologi

Vores højteknologiske cluster server platform garanterer den bedste mulige kraft, stabilitet og sikkerhed for vores kunder. Alle vores systemer og medarbejdere arbejder tæt sammen, for at opnå den højeste mulige kundetilfredshed. Du kan læse mere om vores spændende serverteknologi her.
04

Spamfilter

Alle kunder har gratis adgang til avancerede anti-spam systemer, som frit kan tilpasses den individuelles behov. Dermed opnås bedst mulig beskyttelse mod uønsket e-post, samtidig med at personlige præferencer tilgodeses. Vi tilbyder bl.a. manuel og halvautomatiseret black- og whitelisting, såvel som automatisk greylisting. Kunder som benytter vores anti-spam løsninger har stort set ikke længere spamproblemer.
05

Tillid til vores løsning

I præcist dette øjeblik hoster vi 132146 hjemmesider. Tusindvis af private og erhvervsmæssige webmastere har valgt et Servage webhotel som deres hosting løsning. Vi er glade for den tillid s? mange eksisterende kunder har til os, og ser frem til at hoste din side snart!
06

Certified Webhoster!

We are proud to be certified and listed on the following independent websites;
Reviews are encouraged!
Review Servage at WebHostingGeeks.com

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)