Kontrolpanel

Login here

Vi er overbeviste om at vores kontrolpanel er et af markedets hurtigste og funktionsmæssigt bedst udstyrede.

Som komplet integreret del af vores hosting miljø danner det den perfekte platform for vores mange funktioner som er er inkluderet med vores pakke. Eftersom vi har udviklet det selv helt fra bunden har vi været i stand til at inkludere mange spændende funktioner, som er unikke for vores løsning. Derudover udvider vi kontinuerligt kontrolpanelet med yderligere elementer.

Antispam system

Vi kæmper en konstant kamp for at beskytte din postkasse mod uønsket e-post. Vores spam filtre (som du kan slå til eller fra efter eget ønske) giver dig adgang til nogle avancerede funktioner. Vi er klare over hvor vigtige e-mails kan være. Derfor behøver du ikke være nervøs for at beskeder går tabt. Du kan altid gendanne e-mails som filteret har fisket ud.

Autoinstaller

Ønsker du et avanceret CMS? En e-butik, et forum eller et andet script? Med vores Autoinstaller kan du nemt og hurtigt installere en lang række populære scripts helt uden kendskab til deres opsætning. Avancerede brugere kan naturligvis ændre scriptet efterfølgende, ligesom ved en manuel installation. Du får dermed fordelen af en fuldautomatiseret installation med maksimale individualiseringsmuligheder.

FTP konti

Det er muligt for dig at have flere FTP konti. Disse kan have adgang til hele din diskplads, eller kun en begrænset del af den. På den måde kan du give andre adgang til netop den del af et projekt som berører dem, og ikke andet. Dette er en smart mulighed for at arbejde sammen og projekter.

Online Filmanager

Vores kontrolpanel byder på en Filmanager hvormed du kan administrere dine filer ligesom f.eks. via FTP. Dermed har du mulighed for at oprette mapper og filer, omdøbe, slette, redigere mm. Du kan derudover pakke filer ud (unzip, untar), oprette symlinks, administrere beskyttede områder (oprette og administrere brugerlister og kodeord til beskyttede mapper).

Online file storage with WebDrive

Vores Servage WebDrive (S:) giver dit mulighed for at forbinde til dit webhotel som var det en harddisk på din lokale computer. Dermed kan du arbejde med dine data som alle andre filer på din PC. Dette gør arbejdet meget nemmere, og integrere vores løsning endnu bedre med din eksisterende IT infrastruktur.

Komplet DNS styring

Du kan styre DNS indstillingerne for dine domæner via kontrolpanelet. Det inkluderer bl.a. SPF, MX, A og CNAME indstillinger, som du frit kan oprette og ændre (inkl. wildcards). DNS indstillinger er for avancerede brugere, og behøves oftest ikke at blive ændret. Vi vil dog alligevel gerne give muligheden for at gøre det.

Integreret bogholderi

Bogholderiet er en integreret del af kontrolpanelet. Du har til enhver tid et fornuftigt overblik over dine transaktioner med Servage. På den måde kan du nemt følge med i de betalinger du gør til os, samt downloade regninger mm.

Hjælp og information

For at du udnytte alle vores funktioner bedst muligt har vi opbygget en stor database med informationer der kan hjælpe dig til at få den bedste mulige hosting oplevelse. Hvis du fra tid til anden ikke skulle finde de nødvendige svar i vores database, kan du også til enhver tid kontakte vores support, som gerne besvarer dine spørgsmål og løser dine problemer.

Control Panel Screenshot

Screenshot of our E-Mail management panel.
Screenshot of our Antispam feature configuration page in the customers control panel
Screenshot of our autoinstaller index page with a huge list of scripts to install with just one click.
Screenshot of our FTP user management section.
Screenshot of our integrated online filemanager.
Screenshot of our accounting / invoice overview page.
Screenshot of our DNS management page.
Screenshot of our webdrive page.
Screenshot of our system status info page.
Ovenstående et blot et uddrag af de mange elementer vores moderne kontrolpanel består af. Vores udviklere arbejder konstant på forbedringer og udvidelser, som løbende implementeres.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)