High Availability Servers

State of the Art clustered Server enviroment

Vi er overbeviste om at vores kontrolpanel er et af markedets hurtigste og funktionsmæssigt bedst udstyrede. Som komplet integreret del af vores hosting miljø danner det den perfekte platform for vores mange funktioner som er er inkluderet med vores pakke. Eftersom vi har udviklet det selv helt fra bunden har vi været i stand til at inkludere mange spændende funktioner, som er unikke for vores løsning. Derudover udvider vi kontinuerligt kontrolpanelet med yderligere elementer.

System overview

System overview for our high availability cluster structure

Her hos Servage har vi en anden synsvinkel. Vi har udviklet et overlegent system som har en historie der kan fremvise 100% oppetid. På trods af at vi "kun" kan garantere 99,98% oppetid er der ingen grund til at forvente nedetid på baggrund af følgende punkter:

  • Redundant serveropsætning
  • Internetforbindelse på flere Gigabit
  • Load balancers
  • Eget datacenter
  • Nødstrøm
  • Fejl er ikke en acceptabel mulighed

Super Node strukturen betyder i praksis at din hjemmeside ikke er placeret på en enkelt server, men placeret på flere maskiner i et cluster (en klynge af flere ens knudepunkter der arbejder sammen - i dette tilfælde flere servere der er koblet sammen for at løse fælles opgaver). Når en besøgende kommer ind på din server kan han ende på en hvilken som helst maskine i clusteret. De vil alle vise det ønskede resultat. Fordelen ved et cluster er at hvis en af knudepunkterne udebliver f.eks. som følge af en defekt, vil de andre maskiner overtage dens opgaver. Dermed vil besøgende på trods af en eller flere svigtende servere ikke opleve nedetid for din hjemmeside.

Et sådant fejltolerant system er ikke bare dyrt, men også tidskrævende at udvikle og holde ved lige. Vores erfaring og undersøgelser viser dog, at de i hvert fald kan betale sig, da det giver vores kunder en meget bedre ydelse, og dermed højere tilfredshed. Dette har resulteret i en stor kundeloyalitet overfor vores virksomhed som vi er meget stolte over.


Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)