Pre-Sales FAQ

Har du et spørgsmål?

Hvad er særligt ved Servage.net?

Vores tekniske overfalde er simpelthen enestående! Vi er den første (og sandsynligvis stadig den eneste) webhosting udbyder hvor alle kunder bliver hosted på klynge systemer. Sådanne systemer sikrer høj ydeevne og et stabilt område for din hjemmeside.

Kan jeg hoste flere domæner?

Selvfølgelig, du er i stand til at hoste så mange domæner på din konto som du vil uden yderligere omkostninger. Hvert domænenavn kan have sit eget indhold eller alle domæner kan indstilles til at tjene den samme hjemmeside - du har fuldkontrol og fleksibilitet ! Du har kun brug for et konto til alle dine behov.

Er det muligt at deaktivere PHP Safe Mode?

Ja, du er i stand til at deaktivere safemode direkte via kontrolpanelet. Mange scripts kræver safemode for at være deaktiveret så de kan fungere korrekte. Via deaktivering ved hjælp af Servage er det muligt at bruge sådanne scripts.

Har du en penge tilbage garanti?

Ja! Hvis du er utilfreds med vores service eller af anden grund, har vi en ubetinget 5-dage penge tilbage garanti. Det hjælper nye kunder med at føle sig mere tryg. Du kan afprøve vores hosting pakke uden nogen risiko!

Findes der teknisk support?

Support teamets slogan er: Vi er her for dig! Vi står til rådighed 24/7 og vi er glade for at hjælpe dig 365 dage om året.

Hvordan betaler jeg?

Det er meget nemt. Vi accepterer fem betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal, Moneybookers, bankoverførsel CashU (i udvalgte lande) og kontanter. Vi anbefaler at bruge kreditkort, PayPal eller Moneybookers som betalingsmetode. Når du tilmelder dig til vores service, kan du vælge din foretrukne betalingsmetode.

Hvornår skal jeg betale?

Hvis du vælger PayPal eller kreditkort som betalingsmetode kan du vælge kvartalsvise, halvårligt eller årligt fakturering. Hvis du ønsker at betale via bankoverførsel, skal der betales et år i forud pga. høje omkostninger i forbindelse med bankoverførsler.

Er der skjulte gebyrer?

Nej! Alt er inkluderet i prisen du kan se på vores hjemmeside. I modsætning til de fleste andre webhosting udbyder er dit domæne (med de årlige fornyelser gebyr) inkluderet i vores lavpris pr. mdr..

Er det tilladt at hoste indhold beregnet til voksne?

Ja. Hos Servage.net tror vi på ytringsfrihed vi censurer ikke noget som helst indhold fra vores kunder. Dog tillader vi ikke ulovligt indhold på vores server - ingen undtagelser.

Er jeg ejer af de domæner registreret hos Servage.net?

Ja, du er ejer af domænenavnet. Vi låser ikke domænenavne som andre webhosting udbyder . Du har fuld kontrol over dit domænenavn og du er den retmæssige ejer.

Hvor mange domænenavne kan jeg hoste på mit Servage.net konto?

Du er i stand til at hoste ubegrænset domæner på din konto uden yderligere omkostninger. Dette er meget unikt, de fleste andre webhosting udbyder kræver høje gebyrer for hver ekstra domæne.

Hvordan er det muligt at tilbyde så meget for sådan en lav pris?

Vi jonglerer med tal. Pga. at vores klynger bruger ekstreme mængder af dataoverførsel og diskplads er vi i stand til at forhandle meget fordelagtige kontrakter med vores underleverandører – derefter giver vi disse besparelser videre til dig!

Har jeg virkelig ubegrænset disk plads?

Ja! Men sjældne tilfælde fører til ekstremt højt forbrug af hukommelse eller andre ressourcer. I dette tilfælde forbeholder vi os ret til at tage din hjemmeside offline for at reducere den høje forbrug. Vi ønsker, at vores kunder respekterer vores fair use politik i vores Terms of Service. Vi kræver ingen straffe for overdreven brug.

Hvilket kontrolpanel tilbydes?

På grund af vores store klynge systemer, er standardiserede og kommerciele kontrolpaneler ikke en mulighed for os. Sådanne paneler kan kun bruges hos mindre webhosting udbyder med kun en enkelt server. Vi har udviklet vores eget kundeorienterede kontrolpanel, som er designet til, med høj stabilitet, bedst muligt at opfylde de krav vi stiller til det. Vores panel er kendt som et af de bedste i hele branchen.

Hvordan opsiger jeg mit konto?

Du kan opsige din konto til enhver tid. Du skal blot sende en supportbillet i kontrolpanelet og sige at du gerne vil have din konto sagt op . Vi ville være meget glæde for hvis du ville meddele grunden for din opsigelse, dette er dog ikke noget krav for at opsige din konto.

Copyright © 2012-2016 Servage.net Web Hosting
Servage Hosting is part of Servage Group AB (publ)